onsdag den 30. marts 2016

Hverdag igen

Efter en dejlig påske med masser af super lækker mad, trænger jeg til noget enkelt, sundt og grønt.
Bukselinningen skriger efter mindre vin, mindre mad, mere grønt og groft.

Quinoarisotto med ærter & bønner


2 personer

2 fed hvidløg
1 løg
Olivenolie til stegning
2 dl quinoa gerne blandet
½ liter bouillon
150 g edamamebønner
150 g fine ærter
150 g sugar snap peas
1 knsp. flagesalt, friskkværnet peber
25 g friskrevet parmesan
Tallerkensmækker eller ærteskud



Hak hvidløg og løg fint og sauter dem i olivenolie ved middel varme til løgene er klare.
Tilsæt quinoa skyllet godt i koldt vand og steg et kort øjeblik.
Kom bouillon ved og lad det simre under omrøring i 15 min.
Tilsæt edamamebønner, ærter og sugar snap peas snittet fint på langs og kog endnu 3-4 min.
Smag til med salt og peber, drys med parmesan samt lidt grønt og server.


Foto Stine Christiansen Skovdal.dk 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar