fredag den 3. juni 2016

Snart weekend og det er sol og sommer i Danmark, så godt og isen er klar til at blive spist.
Hvis du også elsker sorbet, jordbær og hyldeblomst, så blir du nød til at prøve den her læskende sag - den er rigtig god.


Jordbær sorbet med hyldeblomst
(4-6 personer)
2,5 dl konc. Hyldeblomstdrik
125 g sukker
½ kg jordbær

Bring hyldeblomstdrik og sukker i kog i en gryde. Kog til sukkeret er helt opløst og sæt lagen til afkøling.
Skyl bærrene og nip stilken af.
Blend jordbær og sukkerlage til en pure og frys den i en ismaskine.
Kan også sættes i fryseren i en skål og fryses under jævnlig omrøring. Når isen er næsten helt frossen, blendes den så iskrystallerne ødelægges og sættes tilbage i fryseren.

Kugl isen op og kom den i et glas eller isvaffel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar